Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2016 15:08 - Новият национален ред в България
Автор: gerganatsvetanovaa Категория: Новини   
Прочетен: 511 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Европа ни плаши с тероризъм,но ние живеем с терора отдавна.

Вътршният терор, малцинственият ,мургав на цвят, наложен от тези който крещят за права без да имат задължения. Над малкокултурните над образованите .Ако нарека терора " цигански " текстът ми ще бъде сигнализиран в ""Комисия защита на дискриминацията " затова няма да го нарека така.Защото и това ще бъде сметнато за терор . Само ще напомня, че ние само преглъщаме това което ни се поднася и си казваме : "Ще търпим ,се пак цивилизована държава сме " 
На 18 март, в Асеновград, полицейски патрул направил опит да спре гонка на 4 каруци, в които пътували около 30 роми, видимо пияни. Единият ром, на име  Михаил Джамбазов извадил лопата и пра-а-а-ас в главата на единия полицай. Друг ром на име Вадет Шекерджи промушва с вила ръката на другия полицай.И двамата роми са криминално проявени. Михаил е многократно осъждан за кражби. Той е направил пълни самопризнания, докато съучастникът му отрича. Пред съдебната зала обаче Михаил Джамбазов заяви, че не е посягал с лопата. Отвън десетки роми искаха близките им да бъдат освободени, но присъствието на жандармерия охлади страстите.Близки на задържаните отново се оплакаха, че са били малтретирани от жандармерията в нощта, когато подсъдимите правят опит да се укрият и се барикадират в домовете си. Единият от тях дори хвърли нож по полицаите”.
Съжалявам, че някакси не мога да повярвам на близките на хората с лопатите, че са  тормозени от лошата жандармерия.

 Казвате ,че терорът се извършва само чрез взривове?
По-ниско технологични терористични общности една лопата и вила, вършат работа...

идва време на роднините на побойниците.

Тези роднини са много на брой. Мургави. Те вчера са били десетки и са обсадили съдебната палата.  Както когато отцепват райони в Брюксел  обаче разликата е ,че:  само дето едното е терор в „сърцето на Европа”, а другото е у нас, отдавна и ежедневно.
А ти кой си? И какви привилегий имаш в тази държава?
Човекът който си мълчи , и се смирява с всичко докато малцинствата живеят с привилегий , а ти живееш бедно?Носиш отговорността да не ги обидиш за да не бъдеш осъден ?
" Хубава държава е България , просто не случи на народ" 



Тагове:   България,   политика,


Гласувай:
2



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gerganatsvetanovaa
Категория: Новини
Прочетен: 7409
Постинги: 4
Коментари: 3
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930